Frp vil fortsette budsjettforhandlingene

Fremskrittspartiets stortingsgruppe vil fortsette budsjettforhandlingene med regjeringens støttepartier. Fristen for å bli ferdig er nå lørdag, ifølge nestleder Per Sandberg.

Per Sandberg. Foto: Scanpix
Politikk

Torsdag kveld diskuterte Frps stortingsrepresentanter en felles skisse med flere grønne krav fra Venstre og KrF.– Vi har hatt vårt gruppemøte, og saken er ikke avsluttet, men i forhandling, sa Frps parlamentariske leder Harald Tom Nesvik da møtet var over.Nestleder Per Sandberg sier han tror på en enighet denne helgen.– Lørdag er fristen nå. Og jeg er optimist, jeg tror vi kommer i mål. Uansett må vi komme fram til et resultat. Hvordan det ser ut, vet vi først i helga, sier han til TV 2.Partene hadde opprinnelig frist på seg til å komme til enighet innen fredag 13. november, men klarte ikke å komme til enighet og forhandler nå flere dager på overtid. (©NTB)

Nyheter
Politikk