Hollande og Cameron la ned krans ved Bataclan

Storbritannias statsminister David Cameron og den franske presidenten François Hollande besøkte sammen konserthallen Bataclan der væpnede jihadister drepte 90 mennesker i Paris.

David Cameron (t.v.) og Francois Hollande
Politikk

– President Hollande og jeg sto skulder ved skulder utenfor Bataclan, opplyser Cameron på Twitter.Den britiske regjeringssjefen er på besøk i Paris for å diskutere krigen mot ekstremistgruppa IS, som har tatt på seg ansvaret for angrepene.Paris ble rammet av en rekke koordinerte terrorangrep 13. november. Kafeer, barer, restauranter og Frankrikes nasjonalstadion ble rammet. 130 mennesker ble drept og over 350 såret.Hollande har siden presset på for en sterkere internasjonal militærallianse mot IS, som har base i Syria og Irak. Presidenten skal denne uka også ha møter med blant andre USAs president Barack Obama, hans russiske motpart Vladimir Putin og Tysklands statsminister Angela Merkel. (©NTB)

Nyheter
Politikk