Mistenkelig dødsfall på Hurtigruten

En ansatt er funnet død i en lugar om bord i Hurtigruten MS Vesterålen. Mannen skal ha blitt utsatt for vold før avreise fra Bergen, og politiet etterforsker dødsfallet som mistenkelig.

Hurtigruten til kai - Foto: Scanpix
Politikk

– Det er en relativt ung mann, men det er også andre ting som gjør at vi ser på dette som mistenkelig. Av hensyn til etterforskningen ønsker jeg ikke å gå nærmere inn på det, sier operasjonsleder Rolf Anders Korstad i Nordmøre og Romsdal politidistrikt til NTB.Ifølge Sunnmørsposten er mannen ansatt i Hurtigruten.– Vi er kjent med at han skal ha vært utsatt for en voldshendelse før han gikk om bord i Bergen. Han har fortalt kollegene sine om dette, men det er foreløpig for tidlig til at vi kan si noe mer om dette, sier politiadvokat Knut Meek Corneliussen til avisa.Ifølge Tidens Krav fikk politiet beskjed om dødsfallet ved 22-tiden onsdag, mens Hurtigruten lå til kai i Kristiansund.Skipet skulle etter planen ha reist videre klokken 23, men ble liggende ved kai til 2.30-tiden. (©NTB)Hegnar.no opplyser om at Periscopus  AS ved Trygve Hegnar eier 5 prosent av Hurtigruten.

Nyheter
Næringsliv