Over 500 oppdrag for Viking tirsdag morgen

Viking redningstjeneste hadde en hektisk arbeidsdag tirsdag morgen. Klokken 10 hadde selskapet vært ute på rundt 500 oppdrag på grunn av glatta.

Foto: Scanpix
Politikk

På landsbasis hadde Viking redningstjeneste fått 750 henvendelser. Cirka 500 ganger hadde de vært ute på oppdrag. På landsbasis er dette en dobling av antall redningsoppdrag i forhold til en vanlig tirsdag, der 80 prosent av oppdragene har vært i Oslo-området.Leder for kundesenteret ved Viking redningstjeneste, Kjetil Skjørstadhaug, sier til Nettavisen at det begynte allerede ved 5-tiden, og at det er i Oslo og områdene rundt som er verst.– Der er det sikkert tre ganger så mange oppdrag som vanlig, sier Skjørstadhaug. Han sier det står biler nærmest overalt på småveiene hvor det er veldig glatt etter underkjølt regn.Han råder folk til å holde seg unna bratte bakker, og prøve å holde seg på de store veiene.– Men i boligstrøk er det glatt. Det hjelper med piggdekk, men når det er underkjølt regn så hjelper nesten ingenting, påpeker han. (©NTB)

Nyheter
Politikk