– Planla ny Paris-terror

De terrormistenkte i leiligheten i Saint-Denis planla et terrorangrep rettet mot finansdistriktet La Défense utenfor Paris, opplyser kilder med kjennskap til etterforskningen til Reuters.

PARIS, FRANKRIKE 20061107:Eiffeltårnet i Paris fotografert fra Trocadéro.Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX Poppe, Cornelius
Politikk

Politiaksjonen i Saint-Denis nord for Paris onsdag morgen kommer etter at politiets antiterrorgruppe avdekket forberedelser til et framtidig angrep, ifølge kilden.– Det er en ny gruppe som planla et angrep mot La Défense, sier vedkommende, som ikke er navngitt.Finansdistriktet ligger like utenfor Paris' grense.Flere medier meldte tidligere at de terrormistenkte Abdelhamid Abaaoud og Salah Abdeslam var målet for operasjonen.Politiet pågrep syv personer i aksjonen, melder AP. Tidligere onsdag bekreftet fransk påtalemyndighet at to personer er døde i forbindelse med aksjonen, mens fem personer var pågrepet.Politiaksjonen startet rundt klokken 4.30 natt til onsdag. Kort tid før klokken 11.30 meldte AFP at den er over. (©NTB)

Nyheter
Politikk