Politiet vurderer forlenget stenging i Brussel

Belgiske sikkerhetsmyndigheter møtes søndag for å diskutere om de skal opprettholde terrorberedskapen i Brussel, som inkluderer stenging av togstasjoner og offentlige bygg.

Politikk

Lørdag var gatene i den belgiske hovedstaden preget av tungt væpnet politi og soldater. Også flere handlesentre er bedt om å lukke, og konserter og fotballkamper er avlyst.Ifølge nyhetsbyrået AFP møtes politi og myndigheter igjen søndag morgen for å vurdere om terrorberedskapen skal opprettholdes. Det ble natt til lørdag slått full alarm fordi man frykter et angrep likt det i Paris.Samtidig fortsetter politiet jakten på mistenkte personer etter terroren i Frankrike. Tre personer er fra før pågrepet, og politiet tror Salah Abdeslam, som har vært navngitt som den eneste overlevende gjerningsmannen, kan befinne seg i Brussel. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv