Rolfsen: Filmen blir trolig vist i januar

Ulrik Imtiaz Rolfsens film om det norske ekstremistmiljøet blir trolig vist på NRK i januar.

Ulrik Imtiaz Rolfsen Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX
Politikk

Han håper flest mulig av kildene nå vil stille opp etter at Høyesterett har fastslått at PSTs beslag i filmopptakene oppheves.Les også: Filmskaper Rolfsen vant over PST i Høyesterett- Dessverre har nok beslaget gjort uopprettelig skade. Jeg er usikker på om alle kildene nå vil stille opp likevel, men denne seieren gjør det betydelig lettere, sier Rolfsen. Han gleder seg over at han nå kan fortsette å lage filmen, men understreker at denne saken handler om mer enn hans film. - Jeg må innrømme at da beslaget skjedde, var jeg ikke klar over alvorlighetsgraden. Jeg var litt i sjokk. Men den tydelige stemmen fra Presse-Norge vekket meg. Og det å føle seg som en del av noe større har vært viktig for meg, sier Rolfsen.

Nyheter
Næringsliv