Svært glatte veier i morgenrushet rundt Oslo

Politiet melder om svært glatte veier flere steder i Oslo-området og på Østlandet tirsdag morgen. Politiet på Romerike oppfordrer folk til å ta toget.

kø, rush, ring 3, biler
Politikk

Flere av politidistriktene sentralt på Østlandet ber folk kjøre forsiktig tirsdag.– Det vil nok ta lang tid å komme seg til jobb i dag, sier operasjonsleder Ronny Årstein i Romerike-politiet til VG . Han sier det er så glatt at det er vanskelig å holde seg på beina og legger til at det kan være lurt å kjøre ekstra forsiktig til jobb.– Eller ta toget i dag. Man bør nok helst gjøre det.Ved Berger på Romerike ble E6 stengt fordi et vogntog sperret veien. Bergingsbil og strøbil var ventet til stedet litt før klokken 6.Meteorologisk institutt varsler at «lokalt frysende regn gir glatte forhold i morgentimene».Også Follo politidistrikt nevner underkjølt regn spesielt i sin advarsel. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv