Trolig nye møter om statsbudsjett søndag

Heller ikke lørdag klarte samarbeidspartiene å bli enige om neste års budsjett. Det blir trolig nye møter søndag.

Politikk

Ifølge NRK har partene satt seg en frist til klokka 12 mandag for å bli enige. Forhandlingene er nå kraftig på overtid. De ble innledet 3. november, og det er satt stadig nye frister for når de må være ferdige. Finansdebatten er utsatt for andre året på rad.Lørdag var både finanspolitikerne og lederne fra de fire samarbeidspartiene samlet hos statsminister Erna Solberg for å diskutere veien videre. Møtet ser ut til å ha løst noen knuter på tråden mellom partiene.– Sånn som det ser ut nå, ligger det til rette for at vi skal kunne se en løsning i løpet av rimelig kort tid. Men om det betyr ett eller to døgn, er vanskelig å si eksakt, sa Venstres finanspolitiske talsmann, Terje Breivik, til NTB lørdag kveld.– Regjeringen har vist reell vilje til å få til en enighet, og det er vi veldig glade for. Men det er ganske mange enkeltposter som må på plass før man har en reell enighet. Derfor er det for tidlig å si om det blir en enighet eller ikke, sa KrF-leder Knut Arild Hareide. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv