Eksplosjon på flyplassen i Istanbul

To mennesker er skadd i en eksplosjon på Sabiha Gokcen-flyplassen i Istanbul i Tyrkia natt til onsdag.

Den blå moské / Sultan Ahmed moskéen / Istanbul / Sultanahmed / Tyrkia / moské AP Photo/Osman Orsal
Politikk

Eksplosjonen fant sted på en oppstillingsplass for fly litt bortenfor terminalområdet. To renholdere, som var i ferd med å gjøre klart et nabofly, ble skadd i eksplosjonen.Den ene av de skadde har fått hodeskader, og skadene betegnes som alvorlige. Den andre fikk mindre skader i en hånd, opplyser flyselskapet Pegasus.Årsaken til eksplosjonen er ikke kjent. Flyplassen, som er oppkalt etter verdens første kvinnelige jagerflyger og ligger på Istanbuls asiatiske side, opererte i morgentimene som normalt.Politiet har innførte streng sikkerhetskontroll ved inngangen til flyplassen og undersøkte i morgentimene biler, mens politihelikoptre sirklet over området, melder nyhetsbyrået Anadolu. (©NTB)