- Jeg tar det for gitt at ingen ønsker å kastrere meg

Per Sandberg har ingen planer om å legge om stilen nå som han har blitt fiskeriminister.

Politikk

Statsminister Erna Solberg formante Per Sandberg om å tone ned retorikken da han skulle bli statsråd. Han kommer ikke til å legge om stilen, men vil til enhver tid huske hvilken hatt han har på, skriver Dagens Næringsliv.- Jeg tar det for gitt at ingen, heller ikke Erna Solberg, ønsker å kastrere meg eller ledelsen i et politisk parti selv om en har gått inn i den utøvende makt, sier Sandberg.Solberg bekrefter overfor avisen at hun på forhånd informerte KrF og Venstre om at Per Sandberg skulle inn i regjering, og at hun ba Sandberg om å tone ned partiretorikken.- Jeg tror at de synes det var greit. Jeg har i alle fall informert dem om at han ville bli fiskeriminister, sier Solberg.- Jeg har sagt det samme til ham som til alle statsråder, at de representerer en felles regjering og må være opptatt av at de representerer vår felles politikk. Det betyr at en statsråd må tone litt mer ned partiretorikk enn en representant utenfor regjeringen. Det har jeg sagt til Per og de andre nye statsrådene, sier statsministeren til avisen.

Nyheter
Politikk