Pinlig fadese under Miss Universe-kåringen

Millioner av TV-seere reagerte med sjokk og vantro da Ariadna Gutierrez fra Colombia ble kåret til Miss Universe søndag kveld, bare for å bli fratatt tittelen igjen kort tid etter.

Reuters
Politikk

Programlederen under den storslåtte missekonkurransen i Las Vegas, den amerikanske komikeren Steve Harvey, bommet nemlig stygt da han skulle lese opp navnet på vinneren.Først etter at en overlykkelig Miss Colombia hadde fått kronen på hodet og var godt i gang med å dele ut slengkyss, innså Harvey fadesen.– Jeg må bare beklage, Colombia ble nummer to. Miss Universe 2015 er fra Filippinene, kunngjorde en slukøret Harvey.Deretter var det Pia Alonzo Wurtzbach sin tur til å juble, iføre seg kronen og dele ut slengkyss.På Filippinene brøt jubelen ut, og president Benigno Aquino var blant de første til å gratulere den populære fotomodellen, skuespilleren og programlederen.– Vi gratulerer henne med denne suksessen som den tredje fra Filippinene som er kåret til Miss Universe, sier en talsmann for Aquino.Filippinsk presse var for øvrig tidligere i år full av rykter om at den 55 år gamle presidenten hadde et forhold til den halvt tyske modellen. (©NTB)

Nyheter
Politikk