BN Bank kutter bolig- og innskuddsrentene

BN Bank kutter boliglånsrenten for femte gang på ett år

BN Bank melder om et nytt rentekutt, det femte på ett år. Banken tilbyr boliglån til 2,15 prosent rente fra i dag av. Rentekuttet på 0,15 prosentpoeng styrker BN Banks posisjon som en av landets aller rimeligste boliglånsbanker, heter det i en pressemelding.- Siden starten på januar i fjor har vi kuttet boliglånsrenten med 33 prosent! Kuttene utgjør en besparelse på over 20.000 kroner i året for den gjennomsnittlige boliglånskunden i BN Bank. Det er mye penger, sier Gunnar Hovland, sjef i BN Bank.For å få bankens billigste boliglån stilles det ikke spesielle krav om alder, yrke eller bestemte medlemskap.- Det er objektive kriterier, som pant og betjeningsevne som bestemmer renten i BN Bank, sier Hovland.BN Bank kutter også renten på seniorlån med 0,15 prosentpoeng, mens renten på boligkreditt reduseres med 0,10 prosentpoeng.På sparekonto reduseres renten med 0,15 prosentpoeng. På plasseringskonto kuttes renten med 0,25 prosentpoeng.For nye kunder vil de nye rentesatsene gjelde fra fredag 22. januar. For eksisterende kunder trår de nye rentesatsene i kraft onsdag 29. mars.