Bombetrussel i Stavanger avblåst

Bevæpnet politi og ambulanser rykket ut til den britiske skolen på Gausel i Stavanger etter en bombetrussel, men politiet fant ikke noe mistenkelig.

– Det var en bombetrussel som ble ringt inn til skolen tirsdag formiddag. Politiet vet foreløpig ikke hvor den kom fra, bekrefter Jon Dagsland, informasjonsansvarlig i politiet overfor Stavanger Aftenblad. Området er undersøkt, men politiet har ikke funnet noe mistenkelig.– Situasjonen anses som avklart, sier Dagsland.Også den britiske skolen i Stockholm mottok en bombetrussel tirsdag formiddag. Politiet vet foreløpig ikke om det er noen sammenheng mellom de to truslene. Politiet sier til Expressen at truslene er rettet mot skolen og ingen enkeltpersoner. Skolen er evakuert.Elevene på British International School i Stavanger er mellom 2 og 16 år gamle, og kommer fra mer enn 40 forskjellige land. (©NTB)