- Formuesskatten må fjernes umiddelbart

Christian Ringnes er svært kritisk til skatten "sterkest diskriminerer og ødelegger norsk eierskap".

Milliardær Christian Ringnes mener formuesskatten er så ødeleggende at den må fjernes umiddelbart, skriver DN.- Formuesskatten må fjernes umiddelbart. Formuesskatten, som er provenymessig meget beskjeden og dessuten en særnorsk skatt på de nordmenn som i Norge er flinke nok til å skape og utvikle arbeidsplasser og økonomisk vekst, burde vært avviklet for lenge siden, sier han til avisen.Ringnes har slått seg opp på eiendom, og stod i 2014-ligningen oppført med en formue på 140 millioner kroner. Det ga om lag en million kroner i formueskatt.- Formuesskatten er den skatten som sterkest diskriminerer og ødelegger norsk eierskap sammenlignet med utenlandsk eierskap i Norge, uansett bransje, sier Ringnes til DN.