Politiet advarer om glatte veier

Mildværet skaper svært glatte veier på Østlandet og Vestlandet lørdag. I Sør-Trøndelag har det vært flere utforkjøringer i morgentimene.

I 7.20-tiden lørdag meldte politiet i Trøndelag politidistrikt om to utforkjøringer i Trondheims-området.En bil har kjørt i grøfta på E6 om lag 500 meter sør for Sandmoen. Øverst i Okstadbakken står det også en bil i grøfta, skriver Adresseavisen. Ingen ble alvorlig skadd i ulykkene.Oslo politidistrikt skriver på Twitter at de ber folk om å kjøre forsiktig på grunn av svært glatte veier.I Møre og Romsdal skaper mildvær og regn svært glatte veier og farlige kjøreforhold.– Det milde været som kom fredag kveld har skapt store problem. Spesielt i kyststrøkene er det vanskelige kjøreforhold, opplyser veitrafikksentralen til NRK.Ifølge politiet har det også på vært flere små utforkjøringer i løpet av natten på grunn av underkjølt regn og snø som har blitt til is. (©NTB)