Sarah Palin støtter Trump

Tidligere Alaska-guvernør Sarah Palin støtter milliardær Donald Trump i kampen om å bli Republikanernes presidentkandidat.

Sarah Palin - Foto: Ap/Scanpix

De to kommer til å opptre sammen under et valgkamparrangement i Ames i delstaten Iowa tirsdag, opplyser Trumps medarbeidere.– Palin er en venn, og en person av høy kvalitet som jeg har stor respekt for. Jeg er stolt av å få hennes støtte, heter det i en uttalelse fra milliardæren.I 2008 fikk Palin mye medieomtale da hun stilte som republikansk visepresidentkandidat. Hun hadde stor støtte i Tea Party-bevegelsen og på grunnplanet i Det republikanske partiet.Ifølge avisa New York Times kan Trump få god drahjelp fra Palin i Iowa, hvor det skal holdes nominasjonsmøter om knappe to uker. Det antas at hun kan bidra til å øke oppslutningen hans blant konservative kristne amerikanere. (©NTB)