Trump: - Kunne skutt noen uten å miste velgere

Presidentkandidat Donald Trumps selvtillit fortsetter å vokse i forkant av nominasjonsvalgene. Nå sier mangemilliardæren at han kunne «skutt noen» uten å miste velgere.

Trump har styrket sin posisjon på meningsmålingene de siste ukene, og lørdag slo han selv fast at lite kan vippe ham av pinnen i kampen om å bli president.– Jeg kunne stått midt på Fifth Avenue i New York og skutt noen og jeg ville ikke ha mistet noen velgere, sa Trump, som lørdag talte på et valgkamparrangement i Iowa.På den siste målingen fra CNN ligger Trump 11 prosent foran hovedmotstander Ted Cruz i den viktige delstaten Iowa, som er først ut når republikanerne og demokratene skal velge sine presidentkandidater.På demokratisk side ligger Bernie Sanders åtte prosent foran Hillary Clinton i Iowa.Samtidig kan det komme inn uventet motstand fra sidelinjen i presidentvalget. Lørdag ble det kjent at, Michael R. Bloomberg, tidligere ordfører i New York, vurderer å kaste seg inn i konkurransen om å bli president som uavhengig kandidat.Lørdag ble det klart at den største avisen i Iowa, Des Moines Register, har valgt å uttrykke sin støtte til Hillary Clinton og den republikanske kandidaten Marco Rubio i forkant av nominasjonsvalget. (©NTB)