Twitter ute av funksjon i deler av verden

Twitter var tirsdag ute av drift i deler av både Europa, Asia og Afrika.

FILE - This Nov. 4, 2013 file photo shows the icon for the Twitter app on an iPhone in San Jose, Calif. The messaging service on Tuesday, Nov. 3, 2015 said it has removed the star icon found under every tweet and replaced it with a heart. Twitter Inc. said it made the change because the star can be confusing to new users and the heart is more universally known around the globe. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez, File)

– Enkelte brukere opplever for tiden problemer med å komme inn på Twitter, skrev selskapet i en statusoppdatering på sin egen nettside tirsdag formiddag.– Vi er klar over saken, og jobber for å finne en løsning, heter det videre.Driftsstansen ser ut til å være konsentrert om Europa, spesielt i Tyskland, Storbritannia og Frankrike, ifølge selskapet DownDetecto.uk, som overvåker Twitter.Den har også rammet brukere i Norge og andre skandinaviske land. Men hos enkelte brukere fungerte systemet akkurat som før.Ved 11-tiden begynte enkelte brukere i Europa å få tilbake tilgangen, men den var fortsatt ustabil.Også i Sør-Afrika og Japan ble det meldt om problemer, mens brukere i andre asiatiske land kunne melde at det sosiale mediet fungerte som normalt. (©NTB)