Abdeslam har sittet i lange politiavhør siden han ble pågrepet i Brussel-bydelen Molenbeek fredag.Ifølge utenriksminister Didier Reynders har den terrorsiktede 26-åringen forklart at han «planla noe» og at «det skulle iverksettes».Reynders opplyser søndag at politiet tror Abdeslam snakker sant.– Det er funnet store mengder våpen, tunge våpen, under den innledende etterforskningen, og vi har sett et nettverk av folk rundt ham i Brussel, sier Reynders.– Mange innblandetIfølge ministeren har politiet så langt avdekket over 30 personer som har hatt tilknytning til terrorangrepene i Paris 13. november.– Men vi er sikre på at enda flere er innblandet i saken.Reynders oppfordrer etterretningstjenestene, politiet og grensemyndigheter i alle europeiske land om å utveksle informasjon som kan bidra til at flere mistenkte blir pågrepet. Han ber også europeiske land om å være ekstra vaktsomme ved grensene sine.– Abdeslams medskyldige kan forsøke å rømme etter at han ble pågrepet, sier Reynders.Salah Abdeslam var trolig den eneste overlevende av gjerningsmennene fra Paris-angrepene. Han har forklart i avhør at han hadde planer om å sprenge seg i luften ved fotballstadionet Stade de France, men at han ombestemte seg.Saksøker statsadvokatAbdeslams forsvarer, den belgiske advokaten Sven Mary, sier han vil saksøke en fransk statsadvokat for å ha gått ut med opplysningene som den terrorsiktede 26-åringen har gitt i avhør.Mary mener den franske statsadvokaten har brutt taushetsplikten.– Jeg kan ikke la dette gå upåaktet hen, sier Mary til TV-kanalen RTBF.