Tidligere i uken varslet gruppa gjennom en at deres kyberkrig mot Trump er i gang. Og torsdag publiserte den en rekke opplysninger på nettet som angivelig inneholder den kontroversielle kandidatens personnummer, private telefonnummer, private adresse og informasjon om alt fra hans agent og advokater til hans foreldre og barn, skriver , som siterer flere amerikanske medier, deriblant .Anonymous hevder også at de vil stenge flere av Trumps valgkampsider 1. april. De oppfordrer «hackeraktivister» til å hjelpe til.– Dette er ikke en advarsel. Det er en erklæring om full krig, sier en maskert person i videoen.Blant årsakene til at Anonymous har utpekt Trump som sin fiende, er hans mange kontroversielle utspill om muslimer og mexicanere, samt det gruppen beskriver som en «hatefull kampanje».Ifølge CBS har Trumps team foreløpig ikke kommentert dataslippet fra Anonymous. Det er heller ikke bekreftet at det faktisk er Trumps personnummer og private telefonnummer som er publisert av hackergruppa. (©NTB)