Belgiske etterforskere mistenker at det planlegges et terrorangrep mot atomkraftverk i landet, ifølge en tysk avis.Kort tid etter Paris-terroren i november fant etterforskere et mistenkelig videoopptak under et søk i Belgia, skriver .Opptakene viste et hus i den belgiske Flandern-regionen. På bildene kunne det også sees en mann. Senere viste det seg at mannen på bildene er lederen for et forskningsprogram på atomkraft i Belgia. Siden da har atomkraftverk i landet vært under streng overvåking.Etterforskere skal ha en mistanke om at opptakene kan knyttes til terrorcellen som står bak Paris-terroren. Ifølge belgiske medier, som referer til sikkerhetskilder, har mistenkte terrorister atomkraftverk som et mulig mål, skriver avisen.Etter terrorangrepene i den belgiske hovedstaden Brussel tirsdag ble det kjent at bemanningen ved kjernekraftverkene Doel og Tihange i Belgia reduseres.En talsmann for Engie, atomkraftverkenes franske operatør, sier beslutningen er en del av sikkerhetstiltak relatert til det høye sikkerhetsnivået i landet som følge av Brussel-angrepene.