Fox News avlyser debatt uten Trump

Republikanernes neste TV-debatt, som skulle sendes fra Utah neste uke, er avlyst fordi Donald Trump ikke vil stille.

Donald Trump (AP Photo/Charlie Neibergall)

I et intervju med Fox News, som skulle ha arrangert debatten, sier Trump at han ikke vil delta fordi republikanerne «har hatt nok debatter».Rivalen John Kasich sa deretter at han også kommer til å hoppe over debatten hvis ikke Trump endrer mening og blir med likevel.Ted Cruz kritiserte eiendomsmilliardæren på Twitter ved å kalle ham #DuckingDonald og ba sine tilhengere oppfordre Trump, som leder kampen om å bli republikaneres presidentkandidat, til å delta.TV-debatten skulle etter planen holdes i Salt Lake City mandag neste uke.Trumps avgjørelse om å stå over debatten føyer seg inn i en langvarig konflikt mellom ham og Fox News. Trump har blant annet anklaget journalisten Megyn Kelly for å være imot ham. Også i januar droppet Trump en TV-debatt arrangert av Fox News. (©NTB)