Kringkastingsrådet ikke enig i Listhaug-kritikk

Kringkastingsrådet er ikke enig i at Sylvi Listhaug er blitt urettferdig behandlet.

Politikk

En statsråd må tåle å bli avbrutt, mener de.Rådet hadde mottatt 23 brev fra personer som mener at NRK har ensidige og partiske programledere i innvandringsdebatter. Flere mente også at innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug (Frp) får dårlig behandling av kanalen.– Som ansvarlig statsråd må Listhaug regne med å få kritiske spørsmål, sier Kringkastingsrådets leder Per Edgar Kokkvold ifølge Dagen.Flere av klagerne reagerte på Debatten 21. januar, der de mener programleder Ingunn Solheim avbrøt Listhaug, mens andre fikk snakke ferdig.– Jeg synes det var en helt utmerket ledet debatt. Vi snakker om en statsråd. De må av og til avbrytes, sier rådsmedlem Elin Ørjasæter. (©NTB)

sylvi listhaug
kringkastingsrådet
Nyheter
Politikk