Torsdag ble han i Borgarting lagmannsrett frifunnet for trusler i et NRK-intervju i fjor.– Det er en god dag på jobben. Jeg har en klient som har vært klokkeklar fra dag én på at han aldri har ment å true eller oppfordre til å skade noen, sier Meling til NTB.Krekar ble i oktober dømt til fengsel i ett og et halvt år for å ha kommet med trusler og oppfordring til straffbare handlinger mot en kurder i et intervju med NRK 25. februar i fjor. Han anket dommen.Krekar er i tillegg siktet av italienske myndigheter for terrorplanlegging og for å være en del av det angivelige terrornettverket Rawti Shax. Italia har begjært ham utlevert, og Krekar skulle egentlig sittet fengslet i denne saken til midten av april. Meling opplyser imidlertid at italienske myndigheter mandag denne uken frafalt sin begjæring om varetektsfengsling i denne saken.Politiet besluttet ham imidlertid pågrepet så lenge saken i Borgarting lagmannsrett pågikk.– Når han da er frifunnet, skal han løslates, sier Meling. (©NTB)