– Jeg så dette klippet. Jeg vet ikke sikkert om Vladimir Putin så det, men vår holdning er negativ, sier Kreml-talsmann Dmitrij Peskov på en telekonferanse med journalister torsdag.Peskov viser til en videosnutt som dagen før ble lagt ut på Instagram-til mannen som ligger an til å bli Republikanernes presidentkandidat. Videoen tolkes som et forsøk på å så tvil om Demokratenes Hillary Clintons evne til å hanskes med Putin.– Det er en offentlig hemmelighet for oss at det å demonisere Russland og alt som har med Russland å gjøre, dessverre er et obligatorisk kjennemerke i USAs valgkamp. Vi beklager alltid dette dypt, sier Peskov.Den drøyt ti sekunder lande videoen åpner med et klipp fra Russia Today av Putin som iført sitt svarte judobelte legger en motstander i bakken. Teksten «Når det gjelder å stå opp mot våre sterkeste motstandere, har demokratene det perfekte svaret...» følges av et klipp av Clinton som holder en valgkamptale, men med et lydspor av en bjeffende hund. Deretter kuttes det til et klipp av Putin som ler.Trump har under nominasjonskampen ikke lagt skjul på sin beundring for Russlands president. (©NTB)