KrF-leder Knut Arild Hareide og Venstre-leder Trine Skei Grande, var sammen med finansminister og Frp-leder Siv Jensen tirsdag invitert til statsministerboligen og Erna Solberg (H) for å oppsummere samarbeidspartienes resultater, skriver. t skiller seg ut ved at det ikke er ført opp noen fradragsposter eller kostnader. For eksempel gjøres det et nummer av veibygging uten at bompenger nevnes.– Å si at det er skjulte kostnader, er jeg helt uenig i. Er det én ting vi konfronteres med hele tiden, så er det bompenger, sier Siv Jensen (Frp).Statsministeren sier at flyktningutgifter og planlagte skattekutt gjør at handlingsrommet fremover er sterkt begrenset og legger til at regjeringen håper å kunne plusse på flere arbeidsplasser før valget neste år.Ap-leder Jonas Gahr Støre gir litt ros – men mest ris etter å ha studert listen. Han mener det mest påfallende med regnskapet, er det de ikke skriver om. Han viser blant annet til at kuttene i formuesskatten, på om lag fem milliarder kroner, ikke er nevnt.Samtidig mener han at regnskapet inneholder en del mangelfulle fremstillinger, og gjør et eksempel av formuleringen: «Håndtert den krevende situasjonen på Storskog».– Men de skriver ikke at 800 asylsøkere har forsvunnet fra mottakene. Regjeringen skriver heller ikke at innstramminger de har hatt flertall for siden 2014, ikke er blitt innført, sier han til . (NTB)