Ti personer ble drept i en eksplosjon på metroen i Brussel, ifølge den belgiske kringkasteren VTM.Minst 15 personer er skadd, ifølge AFP.Metrostasjonen Maelbeek, som ligger i nærheten av EUs kontorer i den belgiske hovedstaden, ble rammet av en eksplosjon tirsdag morgen.Ifølge VTM Nieuws har det også vært en eksplosjon på metrostasjonen Schuman, som er tilkoblet en togstasjon. Dette er ikke bekreftet av belgiske myndigheter.Passasjerer skriver på Twitter at de er blitt evakuert fra metrotogene de satt på gjennom røykfylte tunneler mellom de to stasjonene. En person har lagt ut et bilde fra evakueringen.Alle metrolinjer, busser og trikker i Brussel er stengt etter angrepene. Også De belgiske togstasjonene på linjen mellom Brussel og Luxembourg, togstasjonen Schuman og sentralstasjonen i Brussel er alle evakuert og stengt, skriver avisa.