Frp står likevel bak flypassasjeravgiften

Frp støtter flypassasjeravgiften likevel (oppdatert).

Siste: Frp står likevel bak flypassasjeravgiftenGruppestyret i Frps stortingsgruppe har vedtatt at de likevel støtter opp om den omstridte flypassasjeravgiften, skriver VG.Stortingsgruppen vedtok torsdag ettermiddag at de står fullt og helt bak revidert nasjonalbudsjett som regjeringen har lagt fram. Dermed støtter partiet også opp om den omstridte avgiften som skal innføres 1. juni, og som Stortinget vedtok i fjor høst.TidligereFrps utspill om flypassasjeravgiften har satt forhandlingene om revidert nasjonalbudsjett på vent.– Det er noen avklaringer som må gjøres, sier Høyres Svein Flåtten til NTB ved lunsjtider torsdag.– Vi er klare til å forhandle, men avventer et felles utspill fra regjeringspartiene, sier Hans Olav Syversen (KrF).Finanspolitikerne fra de fire borgerlige samarbeidspartiene skulle egentlig møttes onsdag ettermiddag for å forhandle om revidert nasjonalbudsjett. Men møtet ble utsatt etter at Frps stortingsgruppe sluttet seg til et innspill om å arbeide for å fjerne flypassasjeravgiften. Det var ventet et møte torsdag formiddag, men nå er det uklart om det blir noe møte overhode. (©NTB)


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også