- Jonas går i sin egen felle

Siv Jensen mener Jonas Gahr Støre går i sin egen felle når han kritiserer regjeringens økonomiske politikk.

Politikk

I går sa Ap-leder Jonas Gahr Støre at han mener finansminister Siv Jensen har dårlig kontroll med landets økonomi, og at hun bruker for mye penger på feil formål, skriver Dagbladet.- Alle som har sett "Luksusfellen" forstår at det er mulig å bruke for mye penger samtidig som du bruker pengene feil, sa Støre til Dagbladet da.Nå slår Jensen tilbake.- Det Støre egentlig kritiserer, er den etablerte mekanismen med å revidere et budsjett. I alle år har revidert nasjonalbudsjett vært en rundingsbøye der man skal oppdatere anslag og prognoser, sier Jensen og utfordrere Støre:- Hva er feil pengebruk: At man må dekke inn redusert skatteinngang som følge av lavere vekst? At man bruker mer til flyktninger fordi bosettingen går raskere enn anslått? At tilskuddet til Statens pensjonsfond øker? Støre må ikke prøve seg på å snakke om skattekutt! De er saldert for lenge siden. Han snakker mot bedre vitende. Kritikken treffer langt utenfor blink. Det er nesten morsomt, men situasjonen er for alvorlig til å le av, sier Jensen til Dagbladet.

siv jensen
jonas gahr støre
ap
frp
revidert nasjonalbudsjett
økonomi
skatt
Nyheter
Politikk