- Veldig bra dag for Norden

Etter å ha hatt Barack Obama til bords under festmiddagen i Det hvite hus fredag kveld, konkluderer statsminister Erna Solberg (H) med at presidenten er opptatt av Norden.

– Dette har vært en veldig bra dag for oss. Den har vist våre felles interesser, og hva vi står for. Den har også vist hva Obama og USA står for, og at de har en sterk tilknytning til Europa og vår situasjon, sier Solberg til NTB.Sent fredag kveld avsluttet hun en festmiddag der presidentparet var vertskap. Middagen kronet en lang dag hvor de fem nordiske statslederne var invitert til Det hvite hus for å diskutere sikkerhetspolitikk.– Det var en veldig hyggelig middag. Jeg fikk snakket med Obama om utviklingen i USA, og han var opptatt av utviklingen i våre land. Og så fikk vi snakket om litt som ikke handlet om politikk, sier Solberg. (©NTB)


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også