Valget i Washington DC var det siste primærvalget i valgkampen mellom de demokratiske kandidatene. I nasjonens hovedstad sto 20 delegater på spill, av dem vant Clinton 16 og Bernie Sanders 4.Samtidig som stemmene ble talt opp, møtte Clinton sin motkandidat i nominasjonskampen.– Jeg ser fram til å få hans støtte i valgkampen, særlig fordi Donald Trump er en stor trussel mot nasjonen, sa Clinton i forkant av møtet med Sanders.Etter det siste nominasjonsvalget står Clinton igjen med 2.219 delegater, mot Sanders' 1.832. Legger man til superdelegatene, leder Clinton med 2.800 over Sanders' 1.881.De ordinære delegatene fordeles i henhold til oppslutning, mens superdelegatene står fritt til å velge helt fram til landsmøtet i juli.Republikanerne avsluttet nominasjonsprosessen forrige tirsdag, da primærvalg ble avholdt i fem stater. Republikanernes presidentkandidat er den omstridte forretningsmannen Donald Trump. (©NTB)