Oppdaterer reiseråd for USA

Myndighetene på Bahamas har oppdatert sitt reiseråd til USA, og landet ber unge menn utvise forsiktighet hvis de besøker byer berørt av den siste tidens politivold.

AP Photo

Reiserådet hvor utenriksdepartementet ber reisende «utvise forsiktighet», er av den sjeldne sorten. Rådet kommer etter de siste dagenes voldshendelser mellom politi og svarte menn.– Særlig yngre menn bes utvise særdeles forsiktighet i interaksjon med politi i de berørte byer. Samarbeid og ikke opptre konfronterende, heter det i reiserådet. Departementet oppfordrer innbyggerne til ikke å delta i demonstrasjoner og til å unngå folkemengder.Reiserådet er oppdatert etter at to svarte amerikanske menn ble skutt og drept i Baton Rouge, Louisiana og St. Paul, Minnesota, og fem politifolk ble skutt og drept under demonstrasjoner i Dallas.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker