Bombe og skudd i OL-byen

En bombeeksplosjon ved et målområde og et skudd som ble avfyrt mot et mediesenter satte sitt preg på OL i Rio de Janeiro lørdag.

Sommer OL i Brasil 2016 Foto: Reuters video
Politikk

Eksplosjonen kunne høres ved målstreken for mennenes landeveissykkelritt lørdag, da det var rundt sju mil igjen av rittet. Ingen ble skadd og arrangementet ble ikke berørt.Journalister på stedet sa de hørte et høyt smell fra pressetribunen og kjente at det ristet i bakken. En tjenestemann sa at det dreide seg om en kontrollert eksplosjon av en bag som ble funnet på stedet.Mediesenteret på ridearenaen ble truffet av ei kule lørdag. En journalist fra det franske nyhetsbyrået AFP sier han så et tydelig hull der kula hadde flerret gjennom lerretsduken.Ifølge den newzealandske fjernsynskanalen TVNZ var det nær på at en person i New Zealands lagledelse ble truffet. (©NTB)

ol
brasil
brasil-ol
rio de janeiro
Nyheter
Politikk