Eastwood: – Trump er inne på noe

Den kjente skuespilleren og republikaneren Clint Eastwood vil ikke formelt støtte Donald Trump, men mener presidentkandidaten er «inne på noe».

Clint Eastwood - Foto: AP
Politikk

I et intervju med magasinet Esquire roser «Clinter'n» Trump for å stå imot den politiske korrektheten, og han langer ut mot det han kaller dagens «pysegenerasjon».– Alle er på tå hev. Vi ser folk som anklager andre for å være rasister og alt mulig. Da jeg vokste opp, ble ikke de tingene kalt rasistiske, sier Eastwood, som ber folk «komme over» Trumps uttalelser.– Trump er inne på noe, for han sier bare det han tenker. Noen ganger er det ikke så bra, andre ganger er det det. Jeg skjønner hva han mener, men jeg er ikke alltid enig, fortsetter filmstjernen.Eastwood sier han ikke vil formelt støtte noen av presidentkandidatene, men om han måtte velge mellom Trump og Hillary Clinton, hadde stemmen gått til førstnevnte.– Jeg måtte ha gått for Trump, for hun har erklært at hun skal følge i Obamas fotspor. Det har bare skjedd for mye rart der. (©NTB)

utenriks
presidentvalg i usa
donald trump
hillary clinton
clint eastwood
Nyheter
Politikk