KrF-politiker i Hordaland innrømmer overgrep mot barn

En KrF-politiker i Hordaland har overfor politiet erkjent overgrep mot barn. Partiledelsen er informert.

Foto: Scanpix
Politikk

Mannen sitter i et kommunestyre, skriver Bergens Tidende.Mannen ble anmeldt etter at barna fortalte hjemme om hva de var blitt utsatt for. Overgrepene skal ha skjedd over flere år. Politikeren selv tilstår forholdene også overfor avisen.– Jeg har lagt alle kortene på bordet overfor politiet og beklager sterkt det som har skjedd. Jeg beklager overfor dem som har vært utsatt for dette. Jeg tar det forferdelig tungt og har søkt hjelp, sier mannen til Bergens Tidende.Mannen har ikke vært varetektsfengslet. Politiet har ransaket hjemmet hans og gjort databeslag.– Vi vil råde ham til å søke permisjon fra vervet som kommunestyrerepresentant, sier den lokale KrF-lederen på stedet.Fylkesleder Pål Kårbø i Hordaland KrF forteller at partiledelsen er orientert. (©NTB)

krf
overgrep
Nyheter
Politikk