Nå leder Clinton solid

Hillary Clinton leder med 8 prosentpoeng over Donald Trump på en ny meningsmåling i USA.

Hillary Clinton (AP Photo/Robert F. Bukaty)
Politikk

Mens Clinton får 50 prosents oppslutning, må Trump nøye seg med 42 prosent i målingen som ble gjennomført i begynnelsen av august for Washington Post og TV-kanalen ABC News.Resultatet føyer seg inn i en rekke av gode tall for Clinton den siste uken. Gjennomsnittet av de siste målingene på nettstedet RealClearPolitics viser at hun har en ledelse på 6,9 prosentpoeng.Clinton fikk et oppsving etter Demokratenes landsmøte i slutten av juli. I tillegg antas det at Trump har mistet oppslutning på grunn av flere kontroversielle utspill den siste tiden.Trump har blant annet kritisert et muslimsk ektepar som sto på scenen under Demokratenes landsmøte. Ekteparet mistet sønnen da han tjenestegjorde som amerikansk soldat i Irak. (©NTB)

hillary clinton
donald trump
usa
presidentvalg i usa
presidentkandidat
Nyheter
Politikk