Obama avviser Trumps uttalelse om at valget er rigget

USAs president Barack Obama sier påstanden fra den republikanske presidentkandidaten Donald Trump om at høstens valg vil bli rigget, er «latterlig».

Politikk

USAs president Barack Obama sier påstanden fra den republikanske presidentkandidaten Donald Trump om at høstens valg vil bli rigget, er «latterlig».– Jeg vet ikke engang hvor jeg skal begynne for å svare på dette spørsmålet, sa Obama etter at en journalist spurte ham om saken etter en pressekonferanse torsdag. Han legger til at det er latterlig at Trump antyder at det er en konspirasjonsteori om et rigget valg.– Selvfølgelig er ikke valget rigget. Hva betyr det egentlig, spør Obama.Trump, som den eneste presidentkandidaten i moderne tid, påsto tidligere denne uken at han frykter at høstens presidentvalg kommer til være rigget. (©NTB)

donald trump
presidentvalg i usa
barack obama
Nyheter
Politikk