Pokémon Go-spiller skutt og drept

En 20 år gammel mann ble skutt og drept, angivelig mens han spilte mobilspillet Pokémon Go i San Francisco i USA.

Politikk

Ifølge myndighetene ble 20 år gamle Calvin Riley skutt lørdag kveld av en ukjent gjerningsmann ved turistområdet Aquatic Park.Politiet jobber fortsatt for å finne ut hva som var foranledningen til skytingen.En venn av familien sier til TV-kanalen KGO-TV at Riley og en venn spilte det populære mobilspillet da noen kom bort til dem og skjøt 20-åringen i ryggen og sprang av gårde. Det skal ikke ha blitt utvekslet noen ord i forkant av hendelsen, ifølge familievennen, som kaller angrepet tilfeldig og meningsløst.Politiet tror det er flere vitner til angrepet, siden det skjedde i et område med mye folkeliv. (©NTB)

pokemon go
Nyheter
Politikk