Politiet i Boston har fått egen isbil

Politiet i Boston håper en egen isbil kan tine forholdet mellom politiet og innbyggerne på varme dager.

Foto: Scanpix
Politikk

Det nyeste tilskuddet i politistyrken er en blå- og hvitmalt isbil pyntet med ballonger. På siden av bilen, under en serveringsluke, står det «gratis iskrem» med store bokstaver.– Om du hadde sagt til meg for 30 år siden at politiet i Boston skulle ha en isbil som en del av styrken, ville jeg sagt at du var gal, sier politikommissær William Evans.Det nye kjøretøyet er et av det lokale politiets tiltak for å nå ut til barn og unge, og det anses som et tiltak for å bedre et til stadighet opphetet forhold mellom politi og befolkningen. Politiet har allerede levert ut 120.000 beger med is. Isbilen er donert av Bostonpolitiets stiftelse, og isen kommer fra et lokalt meieri i Massachusetts. (©NTB)

usa
boston
politi
is
Nyheter
Politikk