Skogen Lund ble historisk på Utøya

Kristin Skogen Lund besøkte AUFs sommerleir på Utøya torsdag som den første NHO-lederen noensinne.

Politikk

Mens landets LO-leder i alle år har vært fast gjest under AUFs sommerleir, har LOs hovedmotpart NHO aldri tidligere blitt invitert.Torsdag var Skogen Lund invitert sammen med LO-leder Gerd Kristiansen for å diskutere en rekke ulike tema, inkludert arbeidsledighet, Norges økonomiske utsikter, utdanningspolitikk og klimaomstilling.Skogen Lund sa seg meget fornøyd med å være den første NHO-lederen på Utøya og roste AUF for å ha tatt tilbake øya på en fin måte.AUF-leder Mani Hussaini sier han ikke kan svare på hvorfor ingen NHO-ledere har blitt invitert til Utøya før.- Vi har hatt tradisjon for å invitere LO-lederen, men i år tenkte vi det var fint å også høre NHO-lederen, å samle de to mektigste damene i Norge, sier Hussaini til NTB.

NHO
LO
utøya
auf
Nyheter
Samfunn
Politikk