Trump får støtte fra medlem av Bush-familien

Sønnen til tidligere Florida-guvernør Jeb Bush, George Prescott Bush, er med i en video som oppfordrer republikanerne til å stille seg bak partiets presidentkandidat, Donald Trump.

Politikk

Sønnen til tidligere Florida-guvernør Jeb Bush, George Prescott Bush, er med i en video som oppfordrer republikanerne til å stille seg bak partiets presidentkandidat, Donald Trump.– Dette er tungt for Bush-laget, men man må reise seg igjen og hjelpe den som vant, slik at vi kan stanse Hillary Clinton, sier Bush i videoen, som er publisert av avisa Texas Tribune.Advokaten og politikeren George P. Bush' far Jeb forsøkte selv å bli partiets presidentkandidat.Tidligere i mai sa Jeb Bush at han ikke kom til å støtte Trump. De tidligere presidentene George H.W Bush og George W. Bush har heller ikke gått ut med støtte til presidentkandidaten. (©NTB)

donald trump
presidentvalg i usa
Nyheter
Politikk