I en ny måling TNS Gallup har utført for, svarer 51,3 prosent av de spurte at de tror Solberg fortsatt er Norges statsminister etter valget.–Jeg synes det er veldig hyggelig at folk tror det, men så er det viktig at man også skal stemme. Nesten alle meningsmålingene nå gir jo regjeringen et mye bedre grunnlag enn noen regjering har hatt et år før valget helt tilbake til Willoch-regjeringen, sier Solberg til kanalen.I helga åpnet både Solberg og utfordrer Jonas Gahr Støre (Ap) valgkampen. Blant de spurte svarer 44,9 prosent at de tror Arbeiderparti-lederen overtar statsministerposten.–Jeg synes det er ganske mye inspirasjon i den målingen, vi nærmer oss ansikt til ansikt, sier Støre.Ifølge TV 2 tror flertallet av kvinnene Solberg får fortsette i jobben, mens mennene er delt på midten i spørsmålet om hvem som blir Norges neste statsminister.Unge velgere har mest tro på Støre, mens de eldre tror på gjenvalg.Tidligere søndag meldte VG at deres meningsmåling viste at flertallet ønsker Støre som statsminister. Ifølge avisa svarer 38 prosent at de vil ha Støre, mens 33 prosent ønsker at Solberg skal fortsette som statsminister. (©NTB)