Saudi-Arabia: - Dette vil få alvorlige konsekvenser

Saudi-Arabia advarer og sier den nye terrorloven som er vedtatt av den amerikanske Kongressen, vil få alvorlige konsekvenser.

Politikk

Kongressen i USA overstyrte president Barack Obamas veto mot loven som lar familiene til ofrene fra 11. september 2001 saksøke Saudi-Arabia.En kilde i det saudiarabiske utenriksdepartementet advarer den amerikanske Kongressen og ber den «iverksette nødvendige tiltak for å parere de farlige og alvorlige konsekvensene» som vil følge av loven, som er kjent som «Justice Against Sponsors of Terrorism Act» (JASTA).JASTA lar pårørende etter terrorangrep bruke det amerikanske rettsvesenet til å saksøke andre land og kreve oppreisning dersom det saksøkte landet kan stilles ansvarlig for angrepene på amerikansk jord. (©NTB)

saudi-arabia
barack obama
Terror
Nyheter
Politikk