Clinton øker ledelsen i ny meningsmåling

Hillary Clinton øker ledelsen til Donald Trump i en ny meningsmåling søndag. Trump er nå i faresonen i flere stater som tradisjonelt stemmer republikansk.

Hillary Clinton (AP Photo/Robert F. Bukaty)

Drøyt to uker før valget ser Clinton ut til å øke forspranget til Trump ytterligere. På en meningsmåling gjort av ABC News leder Clinton med 12 prosentpoeng. Målingen, som omfatter fire kandidater, gir Clinton en oppslutning på 50 prosent mot Trumps 38 prosent.På snittmålingen som gjennomføres av RealClear Politics har Demokratenes presidentkandidat en ledelse med 5,9 prosentpoeng: Oppslutningen om Clinton er på 47,9 prosent, mens 42 prosent støtter Trump.Snittmålingen viser også at Hillary Clinton leder i avgjørende vippestater som Pennsylvania og Florida. Men Trump har fremdeles en ledelse på tre prosentpoeng i Texas, som tradisjonelt er en sterk stat for Republikanerne. (©NTB)