CNN-måling: Clinton vant debatten

Et klart flertall av TV-seerne mener at Hillary Clinton vant søndagens debatt mot Donald Trump, ifølge en måling gjort av CNN.

Hillary Clinton (AP Photo/Robert F. Bukaty)
Politikk

57 prosent av de spurte mener Clinton vant debatten, mens 34 prosent sier de synes Trump var best.Donald Trump har vært under hardt press fram mot debatten, og et flertall mener at han gjorde det bedre enn forventet. 63 prosent sier at Trumps innsats var bedre enn de ventet, mens bare 21 prosent mener at han gjorde det dårligere enn forventningene. De resterende 15 prosentene mener at innsatsen sto til forventningene.For Clintons del mener 39 prosent av TV-seerne at innsatsen var bedre enn forventet, mens 34 prosent mener at hun gjorde det dårligere.Resultatet i målingen etter søndagens debatt er litt bedre for Donald Trump enn i den første TV-debatten, da kun 27 prosent av seerne syntes han var best. Da svarte 62 prosent at Clinton var best.Målingen ble gjennomført etter at den fjernsynssendte debatten var ferdig, og kun TV-seere ble spurt. CNN understreker at seerne av debatter har en tendens til å lene mot demokratene. (©NTB)

utenriks
presidentvalg i usa
hillary clinton
donald trump
Nyheter
Politikk