- Farlig hvis Trump blir president

Fra et internasjonalt ståsted vil Donald Trump utgjøre en fare hvis han blir valgt til USAs president, sier FNs høykommissær for menneskerettigheter, Zeid Ra'ad al-Hussein.

Politikk

Han mener at noen av Trumps uttalelser er «dypt urovekkende», spesielt når det gjelder bruken av tortur og det han har sagt om «sårbare mennesker».– Hvis Donald Trump blir valgt, ut fra hva han allerede har sagt, og hvis det ikke endrer seg, vil han ut fra et internasjonalt utgangspunkt være farlig, sier Zeid, som er fra Jordan.Russlands ambassadør til USA sa onsdag at Zeid ikke bør kritisere statsoverhoder og regjeringer. Men under et pressemøte samme dag framholdt Zeid at han ikke tenker å tone ned kritikken mot det han oppfatter som «populister og demagoger». (©NTB)

donald trump
fn
presidentvalg i usa
Nyheter
Politikk