Kopseng etterforskes for flere overgrep

Julio Kopseng (39), som i mai ble dømt til 21 års forvaring for voldtekt av 16 kvinner, etterforskes nå for flere nye overgrep, melder VG.

Advokat Sigurd Klomsæt. Foto: Aleksander Andersen / Scanpix.

Det sier politiadvokat Andreas Strand ved Seksjonen for volds- og seksualforbrytelser i Oslo politidistrikt til VG.Ifølge politiadvokaten har noen av forholdene skjedd for over ti år siden, mens andre bare er noen få å gamle.– Det for tidlig for oss å kommentere de nye sakene siden etterforskningen er i en innledende fase, sier Strand, som opplyser at de fornærmede er avhørt og at politiet planlegger å avhøre Kopseng.Kopsengs forsvarer Sigurd Klomsæt sier til VG at har vært i kontakt med Kopseng, men ikke vil uttale seg om anmeldelsene før han har fått innsyn i dem.– Min klient er innstilt på å møte i avhør, med bistand fra meg, sier forsvareren. (©NTB)