Melania: - Dere trenger ikke synes synd på meg

I et intervju med CNN gjorde Melania Trump det klart at hun ikke trenger sympati. 

Melania Trump har tidligere tatt avstand fra uttalelsene Donald Trump kom med i videoen fra 2005, og kalte dem «uakseptable og støtende».I etterkant av at lydopptakene har blitt lekket til NBC har en rekke anklager om seksuell trakassering blitt trukket frem i lyset igjen. Nå går Trumps kone, Melania Trump, ut og ber velgerne bli ferdige med tidligere anklager. Hun har også gjort det klart at hun ikke ønsker sympati:- Jeg er veldig sterk og folk kjenner meg egentlig ikke. De tenker og snakker om «stakkars Melania», sa hun i et intervju med CNN.- Men det er ikke nødvendig å synes synd på meg. Jeg kan håndtere alt, la hun til.NB: Trykk play i videoruten øverst dersom ikke avspillingen starter automatisk.