Obama hardt ut mot Trump

USAs president Barack Obama sier at presidentkandidat Donald Trump har bevist gang på gang at han ikke er i stand til å lede landet.

Politikk

Under et valgkamparrangement i delstaten North Carolina tirsdag sa Obama han aldri tvilte på at sine egne republikanske motstandere var hederlige. Denne gangen mener han at det er annerledes.– Trump har verken naturen, dømmekraften, kunnskapen, eller ønsket om å oppnå kunnskap, eller ærligheten en president trenger å ha, sa Obama.– Situasjonen er den at fyren sier ting som ingen ville tolerert, selv ikke om han søkte jobb på 7-eleven.Presidenten sa videre at jo nærmere de kommer valgdagen, jo lettere blir det å velge. Og at det var åpenbart hvilken type Trump var allerede før den omdiskuterte videoen hvor han kommer med nedsettende kommentarer om kvinner ble publisert.– Når vi hører folk si «vi er sterkt uenige», «vi synes kommentarene er motbydelige», men fortsatt synes han burde bli president. Det forstår jeg ikke, fortsatte Obama. (©NTB)

presidentvalg i usa
usa
barack obama
donald trump
Nyheter
Politikk